Verlengde Instructie en Extra Uitdaging
Juf Jennifer
Hallo, mijn naam is Jennifer Ruygrok

Welkom allemaal!

Mijn naam is Jennifer Ruygrok en ik werk sinds maart 2000 met veel plezier op Balans. Ik ben toen aangesteld als juf van de tweede kleutergroep. Al gauw kwamen daar heel wat kleutergroepen bij en inmiddels spreken wij van een kleuterbouw.

Het werken met jonge kinderen heeft mij altijd aangesproken. Vooral het werken met kinderen die extra aandacht nodig hebben. Ik ben de opleiding Interne begeleider/Remedial teacher van de kleuterbouw gaan volgen en heb dat succesvol afgerond.

Dit schooljaar geef ik 3 dagen in de week verlengde instructie aan de groepen 1-2 en 3, waar mijn grootste passie ligt. Spelenderwijs werk ik samen met de kinderen aan rekenen, taal, lezen, schrijven/motoriek, sociaal-emotionele ontwikkeling en werkhouding. De verlengde instructie geef ik in de klas aan de instructietafel of in kleine groepjes buiten de klas.

Wilt u iets vragen, dan bent u altijd welkom. Ik ben te vinden boven in het verlengde instructielokaal in het hoofdgebouw en anders kunt u mij ook bereiken via het onderstaande e-mailadres.

Groetjes,  
Jennifer Ruygrok (jruygrok@swsbalans.nl)

Juf Nadine
Hallo allemaal, ik ben juf Pamela

Sinds augustus 2005 ben ik werkzaam op Balans.
Ik woon in Leidschenveen samen met mijn man, mijn zoon Sven en dochter LoÔs.
Mijn hobbyís zijn lezen, hardlopen, lekker fietsen (als het mooi weer is) en in het weekend met mijn kinderen leuke dingen doen.
Ook ga ik graag skiŽn in de winter en in de zomervakantie lekker kamperen.
Op dinsdag, donderdag en vrijdag geef ik verlengde instructie aan de groepen 4, 5, en 6 en extra uitdaging aan kinderen uit de groepen 1 t/m 4.
Ik heb het erg naar mijn zin op Balans.


(pvgool@swsbalans.nl)