Verlengde Instructie en Extra Uitdaging
Juf Jennifer
Hallo, mijn naam is Jennifer Ruygrok

Ik ben Jennifer Ruygrok en ik werk met veel plezier sinds maart 2000 op Balans. Ik ben toen aangesteld als juf van de tweede kleutergroep. Al gauw kwamen daar heel wat kleutergroepen bij en inmiddels spreken wij van een kleuterbouw. Het werken met jonge kinderen heeft mij altijd aangesproken. Vooral het werken met kinderen die extra aandacht nodig hebben. Ik ben de opleiding Interne begeleider/Remedial teacher van de kleuterbouw gaan volgen en heb dat succesvol afgerond.
Dit schooljaar geef ik 3 dagen in de week extra ondersteuning aan jonge kinderen die dat nodig hebben. Op maandag geef ik extra hulp aan kinderen van groep 3 op het gebied van rekenen, lezen en motoriek.
Op dinsdag en donderdag geef ik extra hulp aan kleuters op het gebied van taal, voorbereidend rekenen, motorische-en sociaal-emotionele ontwikkeling en werkhouding. De extra hulp geef ik in de klas en in kleine groepjes buiten de klas. Ik stel handelingsplannen op en voer deze uit, observeer in de klas, adviseer leerkrachten, zit bij leerlingbesprekingen en heb contact met externen rondom het jonge kind.

Wilt u iets vragen, dan bent u altijd welkom. Ik ben te vinden in de nis tussen de groepen 1-2G en 1-2H in het hoofdgebouw en anders kunt u mij ook bereiken via het onderstaande e-mailadres.


Groetjes,  
Jennifer Ruygrok (jruygrok@swsbalans.nl)
Juf Nadine
Hallo allemaal, ik ben juf Pamela

Sinds augustus 2005 ben ik werkzaam op Balans.
Ik woon in Leidschenveen samen met mijn man, mijn zoon Sven en dochter LoÔs.
Mijn hobbyís zijn lezen, hardlopen, lekker fietsen (als het mooi weer is) en in het weekend met mijn kinderen leuke dingen doen.
Ook ga ik graag skiŽn in de winter en in de zomervakantie lekker kamperen.
Op dinsdag, donderdag en vrijdag geef ik verlengde instructie aan de groepen 4, 5, en 6 en extra uitdaging aan kinderen uit de groepen 1 t/m 4.
Ik heb het erg naar mijn zin op Balans.


(pvgool@swsbalans.nl)