Adjunct-directeur groep 1/4
Marit Dries
Hoi allemaal,

Vele van u begroet ik dagelijks bij de deur maar, op deze manier stel ik mij graag aan u voor.

Mijn naam is Marit Dries, de adjunct-directeur van de groepen 1 tot en met 4 op SWS Balans. Wanneer u dit stukje op een doordeweekse dag leest, ben ik vanmorgen, uit mijn heerlijke huis in Poeldijk vertrokken. Waarvan ik nooit vertrek zonder mijn twee honden en de kat eten te geven en mijn vriend gedag te zeggen.

Vanaf 2007 fietste ik naar een basisschool in Den Haag waar ik als juf met veel plezier les heb gegeven aan de groepen 1 t/m 6. Ook was ik bouwcoördinator en zat ik in het managementteam.
Het was mijn grote wens om binnen een professionele school door te groeien naar Adjunct-Directeur. Met die reden geniet ik enorm van mijn rit naar SWS Balans. Een school waar ik mij vanaf de eerste kennismaking gelijk welkom voelde en, waar ik er naar streef u net zo warm te ontvangen als mijn collega’s doen.

Wanneer ik de kinderen op SWS Balans zie leren, spelen en pret maken, onder leiding van kanjers van leerkrachten, ib-ers en een bevlogen directieteam, ben ik ontzettend trots dat ik daar deel van kan uitmaken en aan kan bijdragen.

Tot snel, Groet,
Marit Dries (mdries@swsbalans.nl)