12a
Hallo, Juf Margaret

Sinds mei 2017 werk ik op Balans.
Hiervoor heb ik bijna 25 jaar op de Paschalis gewerkt in Benoordenhout in Den Haag. Daar heb ik groep 1 t/m 8 gedaan. Daar heb ik ook een klas opgezet voor meer- en hoogbegaafden, met heel veel plezier en passie. Toch was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze hoop ik te vinden op Balans. Dit schooljaar in groep 1/2 a. Elke dag fiets ik vanuit Den Haag centrum naar Balans. In het centrum woon ik samen met mijn man en mijn twee dochters Annabelle en Katrien. Ik heb er veel zin in.

Tot ziens op Balans, Juf Margaret (mbuitendijk@swsbalans.nl)
Juf Wendy
Hallo

Ik ben juf Wendy Melchior-Kruisbeek. Ik woon samen met mijn man en zoontje in Leidschendam. Ik ben 13 januari 1986 geboren. Ik werk alweer een tijdje op Balans. Ik heb op Balans in groep 4 en 5 gestaan. Sinds een paar jaar sta ik voor groep ½. Mijn hobby’s zijn: lezen, winkelen en films kijken. Voor vragen kunt u op donderdag of vrijdag, na schooltijd altijd even langskomen. U kunt ook e-mailen naar onderstaand e-mailadres.

Tot ziens,
Juf Wendy Melchior-Kruisbeek (wmelchior@swsbalans.nl)
12b
Juf Monique
Hallo ik ben juf Monique

Sinds augustus 2001 werk ik op Balans. In het begin heb ik in verschillende groepen gestaan. Vanaf januari 2002 was ik de hele week te vinden in groep 4b. Na 3 jaar groep 4 te hebben gedaan, heb ik 2 jaar groep 3b gedaan. Naast deze groep gaf ik één dag in de week, door de hele school heen, handvaardigheid. Dat was erg leuk! Nu sta ik al een aantal jaren bij de kleuters. Dit jaar ben ik weer te vinden in de Berenklas. Nu even een klein beetje over mijzelf. Ik woon in Zoetermeer en in mijn vrije tijd houd ik mijzelf bezig met heel veel knutselen zoals; scrapbooking, sieraden, haken en breien. Tegenwoordig geef ik workshops. Verder houd ik van lezen, theater, concerten en festivals bezoeken. Ook houd ik ervan om lekker onderuit op de bank, naar een goede film te kijken. Mijn favoriete plekken om even bij te komen; vakantie of weekend naar Zeeland of de rest van het land ontdekken.

Juf Monique (mheijkoop@swsbalans.nl)
Juf Janneke Pastoor
12c
Juf Amanda
Hallo allemaal,

Ik ben Amanda ter Steege en sinds januari 2018 werkzaam op Balans. Hier heb ik erg veel plezier in en elke dag ga ik weer met een lach op mijn gezicht naar school! Ik werk van maandag t/m donderdag in 1/2C. Een goede sfeer, veiligheid en ook veel gezelligheid vind ik heel erg belangrijk in de klas. Ik ben geboren op 26 februari 1985 en woon in Zoetermeer samen met mijn man en 2 dochters. Ook onze kat Muis en hamsters Twinkel en Ster wonen bij ons in huis. In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden op de manege voor een les of gewoon een fijne buitenrit door het Balijbos op ons verzorgpaard Sunshine. Verder gaan we graag een dagje weg, uit eten, een goede film kijken of lees ik graag een boek. Mocht u vragen hebben, dan staat de deur altijd open! Natuurlijk mag een mailtje sturen ook.


Groeten,
Groetjes juf Amanda (atsteege@swsbalans.nl)

Juf Carla
Hallo, ik ben juf Carla

Al vele jaren ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Sinds maart 2009 werk ik op Balans en wel met heel veel plezier. De eerste jaren in de bovenbouw en nu alweer een aantal jaren in groep 4. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen dochters. Ik woon in Leidschendam en in mijn vrije tijd sport ik, rommel ik graag in de tuin en houd ik van lezen. Ook het werken met kinderen vind ik nog steeds leuk en ik geniet dan ook van mijn groep 4.

Juf Carla (chazekamp@swsbalans.nl)
12d
12e
juf Pamela
Hallo, ik ben juf Orlande

Sinds augustus 2018 werk ik op SWS Balans. Op maandag, donderdag en vrijdag ben ik te vinden bij de Egeltjes. Het welbevinden van kinderen vind ik erg belangrijk en een voorwaarde om tot leren te kunnen komen. Mijn favoriete hobby’s zijn zingen (jazz), schilderen en fietsen. Ik heb een volwassen dochter, ze woont in Amsterdam. Zelf woon in Wassenaar. Als het mooi weer is breng ik graag een bezoekje aan het strand.

 Juf Orlande(oclaercks@swsbalans.nl)
Juf Marijke
Hallo, mijn naam is Marijke Rodenburgh

Ik werk sinds 2008 met veel plezier op SWS Balans. Ik ben graag creatief bezig en vind spelend leren bij kleuters erg belangrijk. Ik probeer verassend en vernieuwend te werken en in te springen op de nieuwsgierigheid van kleuters. Ik woon alweer 6 jaar in het geweldige Wateringen met mijn man en twee kinderen.

Juf Marijke (mrodenburgh@swsbalans.nl)
12f
juf Pamela
Hallo! Ik ben juf Pamela

Mijn naam is Pamela Baarda en ik ben jarig op 18 oktober. Dit schooljaar sta ik van maandag t/m vrijdag in groep 1/2F. Ik werk sinds februari op Balans en voel me hier ontzettend thuis. Ik vind het heel belangrijk dat het gezellig is in de klas want ik ben er tenslotte de hele week. Ik woon zelf in Den Haag en kom meestal met de auto naar school. Sinds vorig jaar april heb ik Semmie in huis, een hele lieve poes. Boeken lezen, winkelen, lekker eten met vriendinnetjes en creatief bezig voor o.a. de klas zijn dingen die ik graag ik mijn vrije tijd doe. Als u vragen heeft, dan staat de deur altijd open. Ook kunt u mij een mailtje sturen op onderstaand mailadres.

 Juf Pamela (pbaarda@swsbalans.nl)
12g
Meester Koen
Hallo allemaal, ik ben meester Koen

Ik werk sinds oktober 2012 op Balans. Momenteel sta ik vijf dagen voor 1/2G, de ganzengroep. Na mijn Pabo opleiding heb ik nog een opleiding gedaan tot Master EN, gedragsspecialist. Ik woon in Alphen aan den Rijn. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, lees ik, ga ik graag naar de film en houd ik van gezelligheid. U kunt mij op school of via mail bereiken voor vragen of opmerkingen.

Meester Koen, (kkruidenberg@swsbalans.nl)
12h
Juf Manuela
Hallo allemaal,

Mijn naam is juf Manuela en ik werk sinds 2006, met veel plezier op Balans. Voordat ik op Balans werkte heb ik bijna 20 jaar op de Kubus gewerkt. Deze school stond in Scheveningen. Daar heb ik vooral in de onderbouw en middenbouw gewerkt.
Mijn hobbies zijn:knutselen, gitaar spelen, lezen, toneelspelen, en werken met kinderen.

Tot ziens!
Juf Manuela Smout (msmout@swsbalans.nl)