4a
Juf Suzan
Hallo, ik ben juf Suzan

Dit jaar mag ik de juf zijn van wel 3 groepen! Op de dinsdag sta ik in groep 4C, op woensdag in 5C en op donderdag in 4B. Allemaal erg gezellige groepen. In groep 4 gaan we beginnen met werken op Snappet en natuurlijk komen de tafels daar aan bod. In groep 5 zijn de zaakvakken nieuw. Bij aardrijkskunde, geschiedenis en natuur en techniek komen allemaal leuke themaís aan bod. Ook verheug ik me al op het geven van dramalessen en handvaardigheid.

Als het niet regent en soms ook wel als het regent (maar dan vind ik het minder leuk), kom ik op de fiets naar school. Dat kan makkelijk, want vanuit Nootdorp is het ongeveer 10 minuten fietsen. Daar woon ik samen met mijn vriend Bart en onze kinderen, Liz en Finn. Mijn vrije tijd breng ik graag met hen door. Bijvoorbeeld samen een stuk fietsen of lekker naar het strand. Of thuis knutselen en spelen. En verder hou ik erg van lezen, vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken en ben ik lid van een toneelvereniging. Fietsen en hardlopen doe ik ook. De vakantie was heerlijk, ik ben lekker uitgerust en ben helemaal klaar voor een nieuw schooljaar met groep 4B, 4C, en 5C. We gaan er een geweldig jaar van maken! Groetjes, Groetjes,

Juf Suzan (scoolen@swsbalans.nl))
Juf Sabrina
Hallo allemaal,ik ben juf Sonja

Sinds mei 2017 werk ik drie dagen op Balans en komend jaar ga ik starten met mijn eigen groep 4A op maandag en dinsdag. Juf Yvette zal van woensdag t/m vrijdag voor de klas staan. Ik heb er superveel zin in om er samen met de leerlingen een onvergetelijk jaar van te maken. In groep 4 gaan we weer een hoop nieuwe dingen leren, zoals de tafels van 1 t/m 10 en het alfabet. Daarnaast krijgen de leerlingen een eigen Chromebook waarop zij reken- en taalles gaan volgen. Ik woon in Leidschenveen samen met Mark en samen houden we ervan mooie reizen te maken naar onder andere AziŽ. Daarnaast houd ik van Italiaans eten en hardlopen.
Tot ziens in groep 4A!

Groetjes,
Juf Sonja (svleeuwen@swsbalans.nl)

4b
Hallo, Zefold

Ik ben meester Zefold en ik werk sinds 2017 op Balans. Ik ben 28 jaar en woon in Pijnacker. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. Ik speel honkbal bij Blue Birds in Delft en probeer ook elke week wel te fitnessen. Naast sport vind ik het leuk om een filmpje te kijken en om met mijn vrienden leuke dingen te doen. Mocht je nog een vraag hebben dan kunt u altijd even langslopen of mij een mailtje sturen.

Groetjes,
Meester Zefold (zblom@swsbalans.nl)


4c
Juf Emily-Merel
Hallo allemaal! Ik ben juf Emily-Merel

Na de opleiding Creatieve Therapie Drama, heb ik de verkorte PABO (in 2 jaar) gevolgd. Ik werk vanaf augustus 2004 op Balans. Sinds 2013 ben ik naast leerkracht ook rekencoŲrdinator. Ik ga het liefst fietsend vanuit Zoetermeer naar mijn werk. Daarnaast wandel ik ook graag in de natuur en hou ik erg van lezen en van muziek waar je lekker op kan dansen. Mocht u contact met me op willen nemen, dan kan dat via onderstaand e-mailadres.

Tot ziens op school!

Groetjes,
Juf Emily-Merel (ewagner@swsbalans.nl)
Juf Carla
Hallo, ik ben juf Carla

Al vele jaren ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Sinds maart 2009 werk ik op Balans en wel met heel veel plezier. De eerste jaren in de bovenbouw en nu alweer een aantal jaren in groep 4. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen dochters. Ik woon in Leidschendam en in mijn vrije tijd sport ik, rommel ik graag in de tuin en houd ik van lezen. Ook het werken met kinderen vind ik nog steeds leuk en ik geniet dan ook van mijn groep 4.

Juf Carla (chazekamp@swsbalans.nl)