3a
Juf Agnita
Hoi allemaal! Ik ben juf Anouk

In 2014 ben ik afgestudeerd aan Pabo Leiden. Ik werk in groep 3a op Balans sinds 2015. Ik vind groep 3 een leuk leerjaar en ben dus ook erg blij dat ik dit jaar hier weer mee aan de slag mag! In mijn vrije tijd houd ik erg van reizen (het liefst naar tropische bestemmingen). Daarnaast houd ik ook van leuke dingen doen met vriendinnen, winkelen en lezen. U mag na schooltijd altijd even mijn klas inlopen.

U kunt mij ook bereiken via onderstaand e-mailadres.

Groetjes,
Anouk Harms (aharms@swsbalans.nl)
3b
Juf Nadine
Hoi allemaal! Ik ben juf Nadine

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de PABO. Voordat ik begon met werken wilde ik graag wat van de wereld zien en ben ik eerst gaan reizen. In februari 2011 ben ik op Balans komen werken. Ik sta nu al een paar jaar voor groep 3: een erg leuk leerjaar!
Naast lesgeven houd ik van reizen, winkelen, hardlopen, lezen, series kijken en doe ik graag leuke dingen met vriendinnen. Na schooltijd kunt u altijd langskomen in de klas en u kunt mij natuurlijk ook bereiken via onderstaand e-mailadres.

U kunt mij ook bereiken via onderstaand e-mailadres.

Groetjes,
Nadine Hogendoorn. (nhogendoorn@swsbalans.nl)

3c
Juf Inge
Hoi allemaal, ik ben juf Inge

Ik werk op Balans sinds 2007. Dit schooljaar ben ik weer juf van groep 3. Schooljaar 2015-2016 was dat voor het eerst, daarvoor heb ik jaren voor de kleuters gestaan. Ik ben de juf op de maandag, dinsdag en woensdag. Sinds 2011 ben ik spelspecialist en hier probeer ik zoveel mogelijk gebruik van te maken in de klas. Want spel is zů belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Ik woon in Naaldwijk, samen met mijn man en mijn zoontjes. Het is iedere dag een stukje rijden, maar goed te doen. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden. Maar ook zit ik graag achter mijn naaimachine om kleding te maken en vind ik het heerlijk om een boek te lezen. U bent altijd welkom of langs te komen in het lokaal van 3c, maar uiteraard kunt u ook een mailtje sturen.Groetjes,
(Juf Inge Zuijderwijk-van den Berg izuijderwijk@swsbalans.nl)
Juf Yolanda
Hallo ik ben juf Yolanda

Ik woon in Berkel en Rodenrijs samen met mijn man Kenneth, mijn dochter Mariska en zoon Daniël. Mijn hobby's zijn; Geocaching, scrapbooken, lezen, DVD-tjes kijken,
fitness, Zumba en lekker eten.
Inmiddels werk ik alweer een aantal jaar op Balans. Ik vind dat Balans hele leuke, lieve, gezellige leerlingen heeft en natuurlijk de leukste juffen en meesters van de hele wereld.
Ik hoop dat we er met z’n allen weer een fantastisch schooljaar van maken.

Groetjes,
Juf Yolanda (yotterloo@swsbalans.nl)