3a
Juf Agnita
Hoi allemaal! Ik ben juf Anouk

In 2014 ben ik afgestudeerd aan Pabo Leiden. Ik werk in groep 3a op Balans sinds 2015. Ik vind groep 3 een leuk leerjaar en ben dus ook erg blij dat ik dit jaar hier weer mee aan de slag mag! In mijn vrije tijd houd ik erg van reizen (het liefst naar tropische bestemmingen). Daarnaast houd ik ook van leuke dingen doen met vriendinnen, winkelen en lezen. U mag na schooltijd altijd even mijn klas inlopen.

U kunt mij ook bereiken via onderstaand e-mailadres.

Groetjes,
Anouk Harms (aharms@swsbalans.nl)
3b
Juf Inge

Hoi, ik ben juf Inge

Weer een nieuw schooljaar, met nieuwe uitdagingen. Dit schooljaar mag ik de leerkracht van groep 3b zijn! Ik heb er ontzettend veel zin in.

Als ik niet op school ben, vind ik het leuk om te puzzelen. Ook houd ik veel van lezen en als ik het geld zou hebben, zou ik het liefst elke vakantie lekker op reis gaan, samen met mijn man Dennis.
Ik ben benieuwd wat het schooljaar 2018/2019 allemaal gaat brengen.

Groetjes, Juf Inge (ihamers@swsbalans.nl)

3c
Juf Inge
Hoi allemaal, ik ben juf Inge

Ik werk op Balans sinds 2007. Dit schooljaar ben ik weer juf van groep 3. Schooljaar 2015-2016 was dat voor het eerst, daarvoor heb ik jaren voor de kleuters gestaan. Ik ben de juf op de maandag, dinsdag en woensdag. Sinds 2011 ben ik spelspecialist en hier probeer ik zoveel mogelijk gebruik van te maken in de klas. Want spel is zů belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Ik woon in Naaldwijk, samen met mijn man en mijn zoontjes. Het is iedere dag een stukje rijden, maar goed te doen. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden. Maar ook zit ik graag achter mijn naaimachine om kleding te maken en vind ik het heerlijk om een boek te lezen. U bent altijd welkom of langs te komen in het lokaal van 3c, maar uiteraard kunt u ook een mailtje sturen.Groetjes,
(Juf Inge Zuijderwijk-van den Berg izuijderwijk@swsbalans.nl)
Juf Jessica

Hallo allemaal, ik ben juf Jessica

Ik ben Jessica de Hoog en werk sinds 1 december 2005 op Balans, erg leuk! Ik heb al les mogen geven aan groep 3, 4, 5, 6 en 8, dit schooljaar geef ik op woensdag, donderdag en vrijdag les aan groep Ĺ E. Op maandag en dinsdag ben ik thuis, in Nootdorp, om voor mijn dochter Jill en zoon Luuk te zorgen. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek of tijdschrift, probeer ik nieuwe dingen uit in de keuken of kletst ik gezellig bij met vriendinnen tijdens een lunch of diner.

Tot ziens op Balans.
(jdhoog@swsbalans.nl)