6a
Juf Lucia
Hallo allemaal, mijn naam is Lucia Stemmerik.

Ik ben juf Lucia en ben sinds 1998 al aan de school verbonden. De school was toen nog klein en er was maar één dag per week beschikbaar om de zorg binnen de school vorm te geven. Tegenwoordig is dat bijna niet meer voor te stellen.

Ik ben nu de intern begeleider van de leerjaren zeven en acht en werk inmiddels binnen een kundig team waar ik de zorg kan delen. Op vrijdag geef ik les aan groep 6 en samen met juf Chantal ga ik er een gezellig en leerzaam jaar van maken. Het werken op Balans is echt leuk omdat het kind altijd centraal staat. Samen met u, uw kind en het team op Balans werken we aan het geluk en de toekomst van uw kind

Groetjes,
Juf Lucia (Lstemmerik@swsbalans.nl)
Juf Chantal
Hallo allemaal,

Ik ben juf Chantal en ik werk sinds februari 2004 met veel plezier op Balans. Ik ben begonnen als inval bij de kleuters en daarna mijn eerste eigen klasje in groep 4. Ik heb het niet daarbij gelaten, want ik ben verder gegaan naar de groepen 5 en 6. Een nieuw schooljaar vind ik altijd spannend, maar super gezellig! Ik heb er ontzettend veel zin in en we maken er een fantastisch jaar van.

Ik ben geboren op 17 september 1979 dus ik word dit jaar.......???? Ik woon in Den haag en ik heb twee kinderen. Mijn dochter Alyssa en mijn zoontje Dean. Verder houd ik ontzettend veel van shoppen, koken, film kijken, lezen, dansen en vooral leuke dingen doen met Alyssa en Dean.

Voor vragen bent u na schooltijd van harte welkom en tevens kunt u mij ook bereiken via het onderstaande e-mailadres.

Groetjes,
Juf Chantal van 6a. (cbikha@swsbalans.nl)
6b
Juf Lilian
Hallo allemaal, mijn naam is juf Lilian.

Ook dit jaar werk ik op Balans.
Hiervoor heb ik gewerkt op scholen in de Schilderswijk en Leidschendam, voornamelijk in de bovenbouw, maar ook in groep 3, 4 en 5. Zelfs even bij de kleuters.
In mijn vrije tijd houd ik van tennis, lezen, spelen met de katten en op reis gaan.
Als je meer over mij wilt weten, kun je het altijd vragen of mailen.

Groetjes,
Juf Lilian(lholierhoek@swsbalans.nl) 
Hallo, Zefold

Ik ben meester Zefold en ik werk sinds dit jaar op Balans. Dit jaar sta ik woensdag voor groep 6B en op vrijdag voor 7C. De andere 3 dagen doe ik invalwerkzaamheden. Je zult me dus ook wel eens voor andere klassen zien staan.

Voor de kinderen die mij nog niet kennen: ik ben meester Zefold, 27 jaar en kom uit Pijnacker. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. Ik speel honkbal bij Blue Birds in Delft en probeer ook elke week wel te fitnessen. Naast sport vind ik het leuk om een filmpje te kijken en om met mijn vrienden leuke dingen te doen.

Mocht je nog een vraag hebben dan kunt u altijd even langslopen of mij een mailtje sturen.

Groetjes,
Meester Zefold (zblom@swsbalans.nl)


6c
Hallo, Dai-Xi

Hallo, Ik ben juf Dai-xi. Sinds februari 2017 ben ik begonnen met werken op Balans in de kleutergroepen. Hiervoor heb ik op een andere school al verschillende klassen gehad in de midden- en bovenbouw. Dit jaar ben ik 5 dagen in de week te vinden in groep 6C. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om films en series te kijken, te tennissen of te sporten. Ook houd ik ervan om te winkelen met vriendinnen. Voor vragen kunt u mij altijd mailen op onderstaand adres.

Groetjes, Juf Dai-xi (dhoogeveen@swsbalans.nl)