5a
Juf Ellen
Hoi, Ik ben juf Ellen

Ik ben juf Ellen. Na een aantal jaar in een aantal verschillende groepen gewerkt te hebben ga ik een nieuw en fantastisch jaar tegemoet. Ik heb er heel veel zin in. Ik ben getrouwd en heb een zoon Mink en een dochter Jade. Ik woon in Den Haag samen met mijn man. Ik ben jarig op 14 maart. Mijn lievelingskleur is paars.

Buiten de klas kun je mij vaak vinden op het hockeyveld. Verder vind ik het heerlijk om in mijn tuin te zitten als het mooi weer is. Ik geniet van een kopje koffie met koekjes. En als het minder mooi weer is vind ik het heerlijk om een leuke speelfilm te kijken.

Ouders die mij willen spreken kunnen altijd na school even langskomen, maar ik ben ook te bereiken via mijn e-mailadres van Balans. Natuurlijk vinden de kinderen van alle groepen het ook gezellig als hun ouders zo af en toe even langskomen om de klas en hun werk te bekijken, na schooltijd bent u van harte welkom!
 
Groetjes,
Juf Ellen Bakker-Schouten (ebakker@swsbalans.nl)

Juf Sabrina
Hallo allemaal,

Ik ben juf Sabrina en dit schooljaar ben ik, samen met juf Ellen, de juf van groep 5a. Op de woensdag, donderdag en vrijdag ben ik te vinden in groep 5. Ik heb er veel zin in en weet zeker dat wij samen er een top jaar van gaan maken!

Al weer bijna 3 jaar geleden ben ik moeder geworden van mijn dochtertje Lilly. Samen met haar en mijn vriend woon ik in Leidschendam. Naast het lesgeven houd ik ook van: winkelen, wandelen met Lilly, lezen, sporten ( heel af en toe ;-) ) en leuke dingen doen met familie en vrienden.

Voor vragen kunt u na schooltijd altijd even langskomen en ook ben ik bereikbaar via het onderstaande e-mailadres.


Groetjes,
Juf Sabrina (sduppen@swsbalans.nl)
5b
Florian

Hallo allemaal,

Ik ben meester Florian. Ik ben geboren op 17 december 1988 in Nieuwkoop. Op dit moment woon ik in Nieuwkoop. Hier woon ik samen met mijn vrouw. Ik werk sinds 2013 op Balans. Dit doe ik met veel plezier.
Thuis ben ik fanatiek met voetballen bezig. Ik speel in het eerste elftal van mijn club. Verder luister ik graag naar muziek en kijk graag televisie/films.
We gaan er een fantastisch jaar van maken!
Heb je nog vragen? De deur staat altijd open.


Groetjes,
Meester Florian (fnieuwkoop@swsbalans.nl)

5c
Juf Nadine
Hallo allemaal! Ik ben juf Maaike,

Sinds 2008 werk ik op Balans met veel plezier. Daarvoor heb ik op een school in Zoetermeer gewerkt waar ik ook woon. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen, winkelen of gezellig naar de bioscoop. Op Balans ben ik een aantal jaar de juf van groep 1/2 geweest, daarna stond ik jarenlang voor groep 4 en dit jaar sta ik voor groep 5. Voor een afspraak kunt u mailen. Maar ik ben ook op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag te vinden in groep 5.
Tot ziens op Balans!


Maar u kunt ook mailen naar
(mdleeuw@swsbalans.nl)
Juf Suzan
Hallo, ik ben juf Suzan

Dit jaar mag ik de juf zijn van wel 3 groepen! Op de dinsdag sta ik in groep 4C, op woensdag in 5C en op donderdag in 4B. Allemaal erg gezellige groepen. In groep 4 gaan we beginnen met werken op Snappet en natuurlijk komen de tafels daar aan bod. In groep 5 zijn de zaakvakken nieuw. Bij aardrijkskunde, geschiedenis en natuur en techniek komen allemaal leuke themaís aan bod. Ook verheug ik me al op het geven van dramalessen en handvaardigheid.

Als het niet regent en soms ook wel als het regent (maar dan vind ik het minder leuk), kom ik op de fiets naar school. Dat kan makkelijk, want vanuit Nootdorp is het ongeveer 10 minuten fietsen. Daar woon ik samen met mijn vriend Bart en onze kinderen, Liz en Finn. Mijn vrije tijd breng ik graag met hen door. Bijvoorbeeld samen een stuk fietsen of lekker naar het strand. Of thuis knutselen en spelen. En verder hou ik erg van lezen, vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken en ben ik lid van een toneelvereniging. Fietsen en hardlopen doe ik ook. De vakantie was heerlijk, ik ben lekker uitgerust en ben helemaal klaar voor een nieuw schooljaar met groep 4B, 4C, en 5C. We gaan er een geweldig jaar van maken! Groetjes, Groetjes,

Juf Suzan (scoolen@swsbalans.nl))