5a
Juf Ellen
Hoi, Ik ben juf Ellen

Ik ben juf Ellen. Na een aantal jaar in een aantal verschillende groepen gewerkt te hebben ga ik een nieuw en fantastisch jaar tegemoet. Ik heb er heel veel zin in. Ik ben getrouwd en heb een zoon Mink en een dochter Jade. Ik woon in Den Haag samen met mijn man. Ik ben jarig op 14 maart. Mijn lievelingskleur is paars.

Buiten de klas kun je mij vaak vinden op het hockeyveld. Verder vind ik het heerlijk om in mijn tuin te zitten als het mooi weer is. Ik geniet van een kopje koffie met koekjes. En als het minder mooi weer is vind ik het heerlijk om een leuke speelfilm te kijken.

Ouders die mij willen spreken kunnen altijd na school even langskomen, maar ik ben ook te bereiken via mijn e-mailadres van Balans. Natuurlijk vinden de kinderen van alle groepen het ook gezellig als hun ouders zo af en toe even langskomen om de klas en hun werk te bekijken, na schooltijd bent u van harte welkom!

Groetjes,
Juf Ellen Bakker-Schouten (ebakker@swsbalans.nl)

Juf Nadine
Matthijs

Ik ben meester Matthijs vanaf dit schooljaar werkzaam op Balans. Na 12 jaar op een andere school gewerkt te hebben kan ik niets anders zeggen dan dat ik vreselijk veel zin heb om op Balans te komen lesgeven. Ik zal op woensdags en donderdag voor de klas staan in groep 5A, samen met juf Ellen.

Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd te tennissen. Ook kijk ik graag naar sport op tv, bijvoorbeeld voetbal of tennis. Als ik er nog tijd voor heb, probeer ik elke week paar keer te gaan sporten in de sportschool.

Samen met mijn vrouw en 2 dochters Lise en May speel ik graag bordspelletjes. Wij gaan ook graag met zijn vieren naar een pretpark te gaan. Vooral de achtbanen vinden we superleuk. Wij hebben sinds een half jaar een hond. Wij gaan regelmatig met de hond een lange wandeling maken in het bos of op het strand.

Wij gaan er met elkaar een topjaar van maken, dat weet ik zeker!


Maar u kunt ook mailen naar
(mdvries@swsbalans.nl)
5b
Juf Nadine
Hallo allemaal! Ik ben juf Maaike,

Sinds 2008 werk ik op Balans met veel plezier. Daarvoor heb ik op een school in Zoetermeer gewerkt waar ik ook woon. In mijn vrije tijd ga ik graag tennissen, winkelen of gezellig naar de bioscoop. Op Balans ben ik een aantal jaar de juf van groep 1/2 geweest, daarna stond ik jarenlang voor groep 4 en dit jaar sta ik voor groep 5. Voor een afspraak kunt u mailen. Maar ik ben ook op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag te vinden in groep 5. Tot ziens op Balans!Maar u kunt ook mailen naar
(mdleeuw@swsbalans.nl)
5c
Florian

Hallo allemaal,

Ik ben meester Florian. Ik ben geboren op 17 december 1988 in Nieuwkoop. Op dit moment woon ik in Nieuwkoop. Hier woon ik samen met mijn vrouw. Ik werk sinds 2013 op Balans. Dit doe ik met veel plezier. Thuis ben ik fanatiek met voetballen bezig. Ik speel in het eerste elftal van mijn club. Verder luister ik graag naar muziek en kijk graag televisie/films. We gaan er een fantastisch jaar van maken!

Heb je nog vragen? De deur staat altijd open.Groetjes,
Meester Florian (fnieuwkoop@swsbalans.nl)