Gym
Meester Koen
Hallo allemaal,

Ik ben meester Koen en sinds 1 maart 2008 werk ik op Balans. Ik geef gymlessen aan de groepen 3 tot en met 8 en doe dat met veel plezier. Door de enthousiaste kinderen in de gymzaal tijdens de lessen en de gezellige sfeer buiten de zaal heb ik het erg naar mijn zin op Balans!

Na schooltijd zorg ik voor een gevarieerd aanbod van cursussen voor de VSD. De Verlengde Schooldag. Door de VSD kan je kennismaken met verschillende sporten, culturele en kunstzinnige activiteiten. Misschien vind je de cursus wel zo leuk dat je op zoek gaat naar een vereniging of club die deze lessen geeft.

Heeft u een vraag bent u altijd welkom in de gymzaal!Groetjes,
Meester Koen (kvdhulst@swsbalans.nl)

Meester Jan

Hallo,

Ik ben meester Jan en ik ben de leerkracht van groep 7

Vorig jaar was ik de leerkracht van groep 7C. Dit wordt mijn derde jaar groep 7 en ik zal van dinsdag t/m donderdag voor groep 7a staan en op de maandag en vrijdag zal ik gym geven. Voor de kinderen die mij nog niet zo goed kennen: Ik ben 28 jaar en ik kom uit Oegstgeest. In mijn vrije tijd ben ik vooral veel bezig met mijn sport korfbal en met sporten in de sportschool. Ik speel bij C.K.V. Fiks uit Oegstgeest in het eerste. Naast lesgeven vind ik het ook leuk om met vrienden te ontspannen, bijvoorbeeld voor de televisie met een potje voetbal. Daarnaast heb ik een vriendinnetje waar ik ook heel graag samen mee ben!

Ik ben benieuwd wat dit jaar mij en de school nog gaat brengen, maar ik weet één ding zeker. Ik heb er zin in!


Groetjes,
Meester Jan (janholts@swsbalans.nl)