8a
Juf Lilian
Ik ben juf Lianne

Na 10 jaar op een andere school te hebben gewerkt vind ik het ontzettend leuk om nu alweer voor het tweede jaar op Balans te werken! In het verleden heb ik in groep 4 en 6 lesgegeven maar de afgelopen jaren heb ik in de groepen 7 en 8 doorgebracht. Leuke en spannende jaren! Zeker groep 8: het laatste jaar van de basisschool. Met hun advies gaan de kinderen gericht op zoek naar een middelbare school. Natuurlijk zullen wij ook een aantal VO scholen gaan bezoeken. Hiernaast gaan we op kamp en zullen we een musical opvoeren, super leuk!

Lesgeven is natuurlijk het allerleukste wat er is, toch heb ik daarnaast nog andere dingen die ik erg leuk vind om te doen. Ik houd ervan om met mijn man Laurens de natuur in de gaan voor een goede wandeling, hierbij genieten we van alle vogeltjes en dieren die we onderweg tegenkomen. Hiernaast vind ik hardlopen een fijne sport om te beoefenen, heerlijk om je hoofd even helemaal leeg te maken! En ook tekenen, zingen, tijd doorbrengen met vrienden, knuffelen met mijn kat Jetje en winkelen zijn dingen die ik graag doe!

Ik kijk er naar uit om er samen met de kinderen een fantastisch jaar van te maken! Mocht u vragen hebben kunt u mij altijd mailen!

Groetjes,
Juf Lianne(lkusse@swsbalans.nl)
8b
Juf Ilse
Hoi allemaal,

Ik ben juf Ilse en ik zal het aankomend schooljaar 4 dagen lesgeven in groep 8b. Ik werk sinds augustus 2009 met veel plezier op Balans. De afgelopen jaren heb ik in verschillende groepen lesgegeven. Ik heb veel zin in dit schooljaar, we gaan er in groep 8b een super leuk jaar van maken, waarin we veel zullen leren.

Ik ben geboren op 24 april en ik woon in Stompwijk samen met mijn man en mijn dochter Sam. Naast het lesgeven houd ik ook van: handballen, lezen, shoppen en leuke dingen doen met familie en vrienden.

Groetjes, Juf Ilse de Jong-Hilgersom
Voor vragen kunt u na schooltijd altijd even langskomen en ben ik ook bereikbaar via het ondestaande e-mailadres.

(idjong@swsbalans.nl)
Juf Ellen
Hoi, Ik ben juf Ellen

Ik ben juf Ellen. Na een aantal jaar in een aantal verschillende groepen gewerkt te hebben ga ik een nieuw en fantastisch jaar tegemoet. Ik heb er heel veel zin in. Ik ben getrouwd en heb een zoon Mink en een dochter Jade. Ik woon in Den Haag samen met mijn man. Ik ben jarig op 14 maart. Mijn lievelingskleur is paars.

Buiten de klas kun je mij vaak vinden op het hockeyveld. Verder vind ik het heerlijk om in mijn tuin te zitten als het mooi weer is. Ik geniet van een kopje koffie met koekjes. En als het minder mooi weer is vind ik het heerlijk om een leuke speelfilm te kijken.

Ouders die mij willen spreken kunnen altijd na school even langskomen, maar ik ben ook te bereiken via mijn e-mailadres van Balans. Natuurlijk vinden de kinderen van alle groepen het ook gezellig als hun ouders zo af en toe even langskomen om de klas en hun werk te bekijken, na schooltijd bent u van harte welkom!
 
Groetjes,
Juf Ellen Bakker-Schouten (ebakker@swsbalans.nl)

8c
Meester Vincent
Hallo, ik ben meester Vincent

Inmiddels werk ik al een aantal jaar op Balans. Ik ben leerkracht van verschillende groepen op Balans geweest. Na groep 3,4, 5 en 6 ben ik dit jaar weer de leerkracht van groep 8. Een onwijs gaaf en spannend jaar! Ik heb mij weer aangemeld als MR-lid, omdat ik de ontwikkeling van de school erg interessant vind en ik wil hier graag over meepraten.


Groetjes,
Meester Vincent. (vkorving@swsbalans.nl)