8a
Juf Nadine
Hoi allemaal! Ik ben juf Nadine

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de PABO. Voordat ik begon met werken wilde ik graag wat van de wereld zien en ben ik eerst gaan reizen. In februari 2011 ben ik op Balans komen werken. Naast lesgeven houd ik van reizen, winkelen, hardlopen, lezen, series kijken en doe ik graag leuke dingen met vriendinnen. Na schooltijd kunt u altijd langskomen in de klas en u kunt mij natuurlijk ook bereiken via onderstaand e-mailadres.

U kunt mij ook bereiken via onderstaand e-mailadres.


Groetjes,
Nadine Hogendoorn. (nhogendoorn@swsbalans.nl)

8b
Meester Vincent
Hallo, ik ben meester Vincent

Inmiddels werk ik al een aantal jaar op Balans. Ik ben leerkracht van verschillende groepen op Balans geweest. Na groep 3,4, 5 en 6 ben ik dit jaar weer de leerkracht van groep 8. Een onwijs gaaf en spannend jaar! Ik heb mij weer aangemeld als MR-lid, omdat ik de ontwikkeling van de school erg interessant vind en ik wil hier graag over meepraten.


Groetjes,
Meester Vincent. (vkorving@swsbalans.nl)

8c
Juf Lilian
Ik ben juf Lianne

Na 10 jaar op een andere school te hebben gewerkt vind ik het ontzettend leuk om nu alweer voor het tweede jaar op Balans te werken! In het verleden heb ik in groep 4 en 6 lesgegeven maar de afgelopen jaren heb ik in de groepen 7 en 8 doorgebracht. Leuke en spannende jaren! Zeker groep 8: het laatste jaar van de basisschool. Met hun advies gaan de kinderen gericht op zoek naar een middelbare school. Natuurlijk zullen wij ook een aantal VO scholen gaan bezoeken. Hiernaast gaan we op kamp en zullen we een musical opvoeren, super leuk!

Lesgeven is natuurlijk het allerleukste wat er is, toch heb ik daarnaast nog andere dingen die ik erg leuk vind om te doen. Ik houd ervan om met mijn man Laurens de natuur in de gaan voor een goede wandeling, hierbij genieten we van alle vogeltjes en dieren die we onderweg tegenkomen. Hiernaast vind ik hardlopen een fijne sport om te beoefenen, heerlijk om je hoofd even helemaal leeg te maken! En ook tekenen, zingen, tijd doorbrengen met vrienden, knuffelen met mijn kat Jetje en winkelen zijn dingen die ik graag doe!


Ik kijk er naar uit om er samen met de kinderen een fantastisch jaar van te maken! Mocht u vragen hebben kunt u mij altijd mailen!

Groetjes,
Juf Lianne(lkusse@swsbalans.nl)