7a
Juf Kiki
Hallo allemaal!

Ik ben juf Kiki en ik werk sinds augustus 2009 met veel plezier op Balans. Na vier jaar in de onderbouw (groep 3), sta ik dit jaar voor het vijfde jaar in de bovenbouw (groep 7). Ik woon samen met mijn vriend Bob in Leiden.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen, dansen, koken, reizen en om leuke dingen te doen met vrienden en familie.

De kinderen vinden het leuk als u een keer komt kijken in de klas. Na schooltijd bent u van harte welkom!
Voor vragen kunt u altijd even langskomen na schooltijd of kunt u een mail sturen naar onderstaand e-mail adres.

Tot ziens,
Juf Kiki (kvdneut@swsbalans.nl)

7b
Hallo allemaal, ik ben juf Joyce,

Ik ben geboren in Enkhuizen, afgestudeerd in Amsterdam en woon nu in Alphen a/d Rijn. Na mijn eindstage heb ik in Enkhuizen gewerkt, daar was ik juf van groep 4. Sinds oktober 2011 werk ik met veel plezier op Balans. Ik ben begonnen bij de kleuters en sinds een aantal jaar fulltime leerkracht van groep 7. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uit eten te gaan, films te kijken en te koken. Voor vragen kunt u altijd even langskomen na schooltijd of een mail sturen naar onderstaand e-mail adres.

Groetjes, Juf Joyce (jnieuwkoop@swsbalans.nl)
7c
Meester Jan

Hallo,

Ik ben meester Jan en ik ben de leerkracht van groep 7c

Vorig jaar was ik de leerkracht van groep 7B. Dit wordt mijn derde jaar groep 7 en ik zal van maandag t/m donderdag voor groep 7C staan en op de vrijdag zal ik gym geven.
Voor de kinderen die mij nog niet zo goed kennen: Ik ben 27 jaar en ik kom uit Oegstgeest.
In mijn vrije tijd ben ik vooral veel bezig met mijn sport korfbal en met sporten in de sportschool. Ik speel bij C.K.V. Fiks uit Oegstgeest in het eerste.
Naast lesgeven vind ik het ook leuk om met vrienden te ontspannen, bijvoorbeeld voor de televisie met een potje voetbal. Daarnaast heb ik een vriendinnetje waar ik ook heel graag samen mee ben!

Ik ben benieuwd wat dit jaar mij en de school nog gaat brengen, maar ik weet één ding zeker. Ik heb er zin in!
Groetjes,
Meester Jan (janholts@swsbalans.nl)

Hallo, Zefold

Ik ben meester Zefold en ik werk sinds dit jaar op Balans. Dit jaar sta ik woensdag voor groep 6B en op vrijdag voor 7C. De andere 3 dagen doe ik invalwerkzaamheden. Je zult me dus ook wel eens voor andere klassen zien staan.

Voor de kinderen die mij nog niet kennen: ik ben meester Zefold, 27 jaar en kom uit Pijnacker. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. Ik speel honkbal bij Blue Birds in Delft en probeer ook elke week wel te fitnessen. Naast sport vind ik het leuk om een filmpje te kijken en om met mijn vrienden leuke dingen te doen.

Mocht je nog een vraag hebben dan kunt u altijd even langslopen of mij een mailtje sturen.

Groetjes,
Meester Zefold (zblom@swsbalans.nl)