7a
Juf Ilse
Hoi allemaal,

Ik ben juf Ilse en ik zal het aankomend schooljaar 4 dagen lesgeven in groep 8b. Ik werk sinds augustus 2009 met veel plezier op Balans. De afgelopen jaren heb ik in verschillende groepen lesgegeven. Ik heb veel zin in dit schooljaar, we gaan er in groep 8b een super leuk jaar van maken, waarin we veel zullen leren.

Ik ben geboren op 24 april en ik woon in Stompwijk samen met mijn man en mijn dochter Sam en zoon Mex. Naast het lesgeven houd ik ook van: handballen, lezen, shoppen en leuke dingen doen met familie en vrienden.

Groetjes, Juf Ilse de Jong-Hilgersom

Voor vragen kunt u na schooltijd altijd even langskomen en ben ik ook bereikbaar via het ondestaande e-mailadres. Voor vragen kunt u na schooltijd altijd even langskomen en ben ik ook bereikbaar via het ondestaande e-mailadres.


(idjong@swsbalans.nl)

Meester Jan

Hallo,

Ik ben meester Jan en ik ben de leerkracht van groep 7

Vorig jaar was ik de leerkracht van groep 7C. Dit wordt mijn derde jaar groep 7 en ik zal van dinsdag t/m donderdag voor groep 7a staan en op de maandag en vrijdag zal ik gym geven. Voor de kinderen die mij nog niet zo goed kennen: Ik ben 28 jaar en ik kom uit Oegstgeest. In mijn vrije tijd ben ik vooral veel bezig met mijn sport korfbal en met sporten in de sportschool. Ik speel bij C.K.V. Fiks uit Oegstgeest in het eerste. Naast lesgeven vind ik het ook leuk om met vrienden te ontspannen, bijvoorbeeld voor de televisie met een potje voetbal. Daarnaast heb ik een vriendinnetje waar ik ook heel graag samen mee ben!

Ik ben benieuwd wat dit jaar mij en de school nog gaat brengen, maar ik weet één ding zeker. Ik heb er zin in!


Groetjes,
Meester Jan (janholts@swsbalans.nl)

7b
Hallo allemaal, ik ben juf Joyce,

Ik ben geboren in Enkhuizen, afgestudeerd in Amsterdam en woon nu in Alphen a/d Rijn. Na mijn eindstage heb ik in Enkhuizen gewerkt, daar was ik juf van groep 4. Sinds oktober 2011 werk ik met veel plezier op Balans. Ik ben begonnen bij de kleuters en sinds een aantal jaar fulltime leerkracht van groep 7. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uit eten te gaan, films te kijken en te koken. Voor vragen kunt u altijd even langskomen na schooltijd of een mail sturen naar onderstaand e-mail adres.

Groetjes, Juf Joyce (jnieuwkoop@swsbalans.nl)
7c
Juf Kiki
Hallo allemaal!

Ik ben juf Kiki en ik werk sinds augustus 2009 met veel plezier op Balans. Na vier jaar in de onderbouw (groep 3), sta ik dit jaar voor het vijfde jaar in de bovenbouw (groep 7). Ik ben juf Kiki en ik werk sinds augustus 2009 met veel plezier op Balans. Na vier jaar in de onderbouw (groep 3), sta ik dit jaar voor het zesde jaar in de bovenbouw (groep 7). Ik woon samen met mijn vriend Bob in Voorburg.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen, dansen, koken, reizen en om leuke dingen te doen met vrienden en familie.

De kinderen vinden het leuk als u een keer komt kijken in de klas. Na schooltijd bent u van harte welkom!

Voor vragen kunt u altijd even langskomen na schooltijd of kunt u een mail sturen naar onderstaand e-mail adres.

Tot ziens,
Juf Kiki (kvdneut@swsbalans.nl)