Even voorstellen

School De school


Op 17 augustus 1998 opende samenwerkingsschool Balans haar deuren aan het Klaverveld 5 in Leidschenveen. Het schoolgebouw is gebouwd op de grens tussen De Velden en Waterland. Het schoolgebouw is onze permanente huisvesting. Het schoolgebouw beschikt over zestien lokalen, twee speellokalen, een moderne gymzaal en een handvaardigheidlokaal. In het midden van de school is de centrale hal gesitueerd. Hier bevindt zich een 50 meter lange "trap", die uit diverse brede plateaus bestaat en ontworpen is om kinderen op te laten werken. Onder de trap is een zitkuil voor kinderen gerealiseerd. Het schoolgebouw van Balans is ontworpen en gebouwd op basis van de modernste onderwijskundige en bouwkundige inzichten. De school is op een verhoogd, centraal gedeelte van de wijk gerealiseerd, waardoor het goed herkenbaar is. Arena

De Arena


Rondom de school is een ruime mogelijkheid om te spelen. Naast de twee grote speelplaatsen is er een groot speelveld "De Arena" gerealiseerd. Daarnaast wordt een aantal speelvoorzieningen op de speelplaats aangebracht.


Directie

Bij de directie van de school kunt u altijd terecht met vragen en opmerkingen over de school. De deur staat bijna altijd open, maar wilt u er zeker van zijn dat hij voldoende tijd heeft voor een gesprek, belt u dan even voor een afspraak. De directeur van de school is geheel vrij geroosterd van lesgevende taken.