Even voorstellen

Een Medezeggenschapsraad (MR) is een orgaan voor inspraak, voor medezeggenschap.
In de MR zijn diverse belangen van een school vertegenwoordigd:
– Ouders en/of leerlingen;
– Personeel.
In de MR zitten:


Monique Wagenaar
Reinier Kleijne

Mijn naam is
Monique Wagenaar,

ik woon samen met Gerard en ben moeder van Anne (8) en Coen (6). 
Anne zit nu in groep 5b en Coen zit in groep 3b.

Ik ben werkzaam als fysiotherapeut in een revalidatie-verpleeghuis gericht op de oudere mens, dit doe ik 3 dagen per week onder schooltijden, wat voor mij een ideale combinatie is.
Ik vind het leuk en belangrijk om betrokken te zijn bij de ontwikkelingen en het beleid van de school, om zo een goede basis voor alle kinderen te creëren. 
Graag wil ik meedenken over (nieuwe) ontwikkelingen op Balans, zoals de schooltijden, hygiëne, veiligheid rondom de school en het contact tussen de school en de ouders. 

Voor vragen kunt u mij altijd benaderen, zodat ik deze mee kan nemen naar de vergadering.

Met vriendelijke groet,
Monique WagenaarHallo allemaal,

Ik ben Reinier Kleijne, 39 jaar oud, getrouwd met Renée en vader van Yves (groep 6A) en Audrey (groep 3B). Wij wonen in Leidschenveen. In het dagelijks leven ben ik notaris met een kantoor aan de andere kant van Den Haag, namelijk in Loosduinen. Met ingang van het schooljaar 2013-2014 ben ik lid van de MR en sinds begin van dit schooljaar (2015-2016) ben ik ook voorzitter van de MR. Ik ben blij dat ik lid ben van de MR omdat ik graag betrokken ben bij Balans. Ik denk dat ik een goede bijdrage kan leveren aan het reilen en zeilen van de school, in het algemeen vanuit mijn interesse als vader van een zoon en dochter die met veel plezier naar Balans gaan, maar in het bijzonder ook vanuit mijn juridische achtergrond en de specifieke kijk die ik daardoor op bepaalde zaken heb.

Mocht je vragen hebben, of iets onder de aandacht van de MR willen brengen, dan kun je altijd even contact met mij of een van de andere MR-leden opnemen.


Met vriendelijke groet,
Reinier Kleijne

Nick van Eijk
Sabine Minkman

Hallo,

Ik ben Nick van Eijk, vader van Eva, Simone en Benjamin, die alle drie inmiddels op de Balans zitten, en getrouwd met Marlies.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de rechtbank Den Haag in de functie van rechter.

De reden dat ik mij wil inzetten voor de Medezeggenschapsraad (MR) is dat ik het belangrijk vind om als ouder een bijdrage te kunnen leveren aan een goed functionerende school voor (mijn) kinderen. Ik verwacht met mijn kennis en ervaring een positieve invloed te kunnen hebben op de te nemen beslissingen en de te geven adviezen over allerhande onderwerpen die aan de MR (moeten) worden voorgelegd. Verder kijk ik uit naar een prettige samenwerking teneinde gezamenlijk te werken aan een school waar kinderen met veel plezier komen en ouders hun kinderen met een goed gevoel brengen. Mochten er onderwerpen zijn die volgens u de MR raken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Nick van Eijk

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sabine Minkman, ik ben moeder van 2 prachtkinderen, zoon Quin en dochter Izzy, die hier beiden op school zitten. Ik werk met veel plezier als adjunct vestigingsmanager op een heel fijn en kwalitatief kinderdagverblijf. Ik heb me kandidaat gesteld voor de MR omdat er waarschijnlijk veel overeenkomsten zijn in de uitdagingen waar je als kinderdagverblijf en als school voor komt te staan en omdat ik weet hoe belangrijk het daarbij is om de kinderen hierin voorop te laten staan. Mijn doel is om mijn steentje bij te dragen in het meedenken over de wegen die het beste bewandeld kunnen worden om deze uitdagingen het hoofd te bieden en de kwaliteit hoog te houden. Spreek me gerust op het schoolplein aan indien je vragen of ideeën hebt die je graag in de MR besproken wilt hebben!

Hartelijke groet,
Sabine Minkman

 

 


Dimitri
Janneke Roos

Hallo allemaal, mijn naam is Dimitri van Brecht.

Sinds februari 2001 ben ik werkzaam op Balans en op 2 jaartjes groep 4 heb ik altijd lesgegeven in de bovenbouw waarvan de laatste 5 jaar nu groep 8. Ik heb mij aangemeld als MR-lid, omdat het mij erg interessant leek om nu de ontwikkeling van de school van de andere kant te bekijken. Wat gebeurt er allemaal achter de schermen en hoe kan de MR meehelpen om Balans nog beter te maken dan zij al is? Door zitting te nemen in de MR kan ik dat eens goed meemaken.

Lianne Morssink
Lianne Kusse

Ik ben Lianne Kusse.

Ik ben 36 jaar oud en woon met mijn man Laurens in Leischendam. Na 16 jaar in het onderwijs en op verschillende scholen te hebben gewerkt, is dit mijn eerste jaar op Balans. De laatste jaren heb ik les gegeven in de bovenbouw, voornamelijk de groepen 7 en 8.  Momenteel geef ik les aan groep 8B.

Ik vind het erg leuk dat ik op Balans gelijk zitting kon nemen in de MR. Het is voor mij een goede manier om de school goed te leren kennen.

Hiernaast vind ik het interessant om mee te praten en denken over allerlei zaken die in school spelen. Ik hoop dat ik met een frisse blik een bijdrage kan leveren om met de MR Balans nog mooier en beter te maken!