Lunchen

Wat geeft u uw kind mee
Wilt u alleen meegeven wat uw kind ook daadwerkelijk op kan? Ook gebeurt het af en toe dat leerlingen meer snoep dan brood bij zich hebben. Wij adviseren om geen snoep mee te geven of een kleinigheidje. Gezonde alternatieven zijn rozijntjes, sinaasappelpartjes, meloenblokjes, blauwe (bos)bessen, frambozen, druiven, aardbeien, mangostukjes, bramen, natuurlijke volkorengranenreep, etc.

Als een leerling volgens een leerkracht te veel (snoep) bij zich heeft dan neemt de leerkracht contact op met de ouders/verzorgers om dit te bespreken.

Naast de lunch krijgen kinderen ook voldoende gelegenheid om te spelen. Wij bieden hen keuzemogelijkheden maar laten hen zoveel mogelijk buitenspelen, zodat ze even uit het gebouw zijn, een frisse neus kunnen halen en de nodige lichaamsbeweging krijgen. Bij erg slecht weer blijven de kinderen binnen waar ze een spelletje doen, bouwen of tekenen. 

Nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat tijdens het overblijven? Spreek eens een van de overblijfmedewerk(st)ers aan en maak een afspraak om mee te kijken.